torstai 19. helmikuuta 2015

Tuoteneuvonnan Top- tehtävä 1.

Valitsemani tuote on Valion pehmeä maitorahka. Tuote sopii jälkiruokiin ja proteenipitoisena lisänä. 

Kotimainen rahka ja siitä tietoja
Valion pehmeä maitorahka on valmistettu Valion tehtaalla, Seinäjoella. Pehmeän maitorahkan tuoteperheeseen kuuluu Valio pehmeä maitorahka, Valio pehmeä maitorahka laktoositon ja Valio pehmeä täyteläinen maitorahka. Rahka säilyy jääkaapissa alle +8 °C:ssa ja parasta ennenpäiväys lukee purkin kannessa. Tuotteessa on allergioita tai intoleransseja aiheuttavia aineita ja ne on korostettu. 

Ekologisuus ja kierättäminen

Tuotetta myydään muovipurkeissa. Muvoi on arvokasta ja hyödyllistä ja sitä voi aina käyttää uudestaan. Muovista voidaan valmistaa tuotteita, jotka soveltuvat käytettäväksi kymmeniä ellei satoja vuosia. Muovi soveltuu hyvin kierrätykseen eikä sen prosessoiminen uudestaan vaadi paljon energiaa.Muovin energiarvo on lähes öljyä vastaava, jolloin siitä voidaan poltettaessa saada ihmisille välttämättömiä tuotteita kuten sähköä tai lämpöä. Muovi sopii erinomaisen hyvin kierrätettäväksi. Siksi onkin tärkeää, että muovialan kierrätystä kehitetään kattavaksi ja kustannustehokkaaksi. 

Edut ja hyödyt

Rahkan valmistus aineet esim. Proteiini kasvattaa lihasmassaa ja pitää lihakset kunnossa. Se myös estää monia sairauksia. Rahka on siis monipuolisesti terveellinen vaihtoehto. Pakkauskokoja löytyy 250g ja 500g purkeissa. Rahkasta löytyy myös laktoosittomia verisoita. Normaali kokoisissa purkeissa on 25g proteenia ja isommassa on 50g, eli 10g proteiinia 100 grammaa kohden. Rasvapitoisuus on vain 0.3 eli voi sanoo rasvattomaksi rahkaksi. Rahka ei sisällä keinotekoisia makeutusaineita, lisäaineita eikä sokeria, ainoastaan luontaisia sokereita.  Rahka on gluteeniton (alle 20mg/kg). Valion pehmeän täyteläisessä maitorahkassa on rasvaa 2,3g. Kalsiumia  250g:n purkissa on 350mg.
  
Valio pehmeä rasvaton maitorahka 250g laktoositon
Valio pehmeä rasvaton maitorahka 250g

Valio pehmeä täyteläinen maitorahka 250g
  Valio pehmeä rasvaton maitorahka 500g laktoositon


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti