tiistai 16. syyskuuta 2014

KTT:n top-tehtävä 2 / 22.8.2014

Piti kertoa että mistä syntyy hävikkiä ja minkälaista ja miten sitä pyritään estämään omassa TOP - paikassa.

Miten sitä vahditaan ja estetään?

Kassa ja kamera valvonnalla- Vahtimalla kassan ja kameroitten kautta ettei kukaan yritä varastaa tuotteita.

Tarkalla tilaus toiminnalla ja saldottamisella
- Tekemällä tilaukset ajoissa ja tilaamalla tarkasti tuotteita ettei tule tavaraa liikaa.

Tarkalla kuormien tarkastuksella ja hyllyttämällä tuotteet päiväysten mukaan
- Tarkastamalla joka kuorma päivä tilaukset että ne on kohdillaan ja että ne pistetään hyllyyn päiväysten mukaan ettei löytyisi pilaantuneita tuotteita myöhemmin.

Mistä sitä tulee?

Jos tuotteita pilaantuu (päiväys on vanha), rikkoutuu tai varastetaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti