torstai 8. toukokuuta 2014

Blog teht 2-3.

Tehtävässä piti kertoa että mihin erityisesti kiinnitetään huomiota omassa top- paikassa ja miten itse osallistun myymäläilmeen ylläpitoon. Mun toppi paikassa  on todella tärkeää seuraavat asiat:

- hyllyissä tavarat on siististi ja ylimääräistä tavaraa ei ole lattioilla. Siisteys on siis todella tarkkaa. 

- kaikki Siwan omat tarjoukset ja kamppanija mainokset on selvästi esillä ja että vanhoja tarjouksia ei löydy myymälästä.

- roskien asettelu omille paikoille.

Miten osallistun myymäläilmeen ylläpitoon? 

Tarkistan aina kun astun myymälään ensiksi, että mitä tavaraa puuttuu myymälästä ja onko rikkoutuneita tai pilaantuneita tuotteita hyllyssä. Yleensä aloitan ekaksi hedelmistä ja vihanneksista ja lopetan maito kaappiin. Jos tavaraa puuttuu hyllystä, niin kävelen sit varastoon tsekkaa tilanteen että onko tiettyä tavaraa ja jos ei ole ni sit ilmotan siitä jollekulle joka osaa tilata lisää tavaraa. Ruoka kaupassa on sellainen "KULTAINEN SÄÄNTÖ" että aina kun tulee uutta ja tuoretta tuotetta, niin ne laitetaan hyllyssä taakse ja vanhemmat tuotteet tuodaan eteen jolloin tarkistetaan päiväys että niitä pilaantuneita tuotteita ei löydy. Tuotteiden laittamisesta vielä sen verran että pakkaus pitää laittaa aina viivakoodi edellä hyllyyn. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti